Services

_home/informatie/service

Wij willen dat onze klanten tevreden zijn met onze diensten en indien nodig in de toekomst naar ons terugkomen. Hierom dragen wij ervoor zorg dat de klanten zo goed, zorgvuldig en zo snel mogelijk kunnen worden geholpen zonder last te hebben van extra bijkomstigheden. 
Hieronder vindt u daarom onze extra services, naast onze standaard voordelen.

Reparatie bij u op locatie
Gratis advies
Geen onderzoekskosten
Reparatie op locatie


Is uw toestel kapot en u heeft geen tijd het toestel bij ons af te leveren, dan hebben wij de meest ideale oplossing voor uw. 

 

Na een afspraak kunnen wij het toestel bij u op het werk, thuis of een andere afgesproken locatie, ter plekke laten repareren door een van onze monteurs. 

 

U hoeft dan niet speciaal vrij te nemen van uw werk, uw vrije dag uit te besteden of uw andere prioriteiten opzij te schuiven voor het langsbrengen van de reparatie.

 

Wij komen gewoon naar u! 

 

Vraag naar de mogelijkheden.

Vrijblijvend advies

 

Heeft u een defect product en weet u niet precies wat het probleem is? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor advies. 

 

Wij zullen u aan de hand van enkele simpele vragen begeleiden door het proces om zo tot de oorzaak van het probleem te komen. 

 

Komt u er alsnog niet uit? Dan kunnen wij een reparateur bij u langs sturen om de oorzaak van uw problemen op locatie te achterhalen.

Géén onderzoekskosten


Indien u een defect product bij ons aanlevert onderzoeken wij deze eerst uiteraard. 

 

Hierna maken wij een vrijblijvende prijsopgave voor u. Indien u akkoord gaat met deze prijsopgave zullen wij het defecte product voor u repareren.

 

Vindt u de prijs toch te hoog of wilt u het product om een andere reden niet meer laten repareren? Dan kunt u het defecte toestel weer kosteloos ophalen.

Wij rekenen voor onderzoek GEEN kosten, zoals vele andere bedrijven dit wel doen.

 

U kunt het altijd gratis laten onderzoeken!