Wat moet u weten?

Vele bedrijven adverteren dat zij gebruik maken van originele onderdelen, terwijl dit niet het geval is. Deze bedrijven lijken goedkoop, maar gebruiken in vele gevallen geen originele onderdelen maar imitatie. Bovendien wordt er heel vaak geadverteerd met ‘vanaf-prijzen’ om de klanten te verleiden en deze binnen te halen.


Wordt er geadverteerd met originele onderdelen? Dan dienen bedrijven een kwaliteitskeurmerk te hebben van de betreffende merken en onderdelen. Zijn de bedrijven niet in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, dan wordt er in vele gevallen gebruik gemaakt van imitatie onderdelen. Ook wordt er bij ‘vanaf-prijzen’ bij de laagste prijs geen garantie gegeven of de klant de keus gegeven tussen imitatie onderdelen of originele onderdelen. Echter ziet u het verschil?

 

Waarom is het belangrijk dat er originele onderdelen worden gebruikt?
Stel dat u een toestel heeft welke jonger dan een a twee jaar is. In dit geval heeft u product-/fabrieksgarantie op het betreffend toestel. Indien u het toestel laat vallen en het scherm raakt defect valt dit niet binnen de product-/fabrieksgarantie, dus dient u deze elders te laten herstellen. Indien u dit laat uitvoeren door een bedrijf welke geen originele onderdelen gebruikt bij het herstellen van uw toestel en na enige tijd raakt uw toestel defect welk defect wel onder de product-/fabrieksgarantie valt en u stuurt dit product naar de producent c.q. fabrikant, dan zal deze per direct zien dat er bij de reparatie geen gebruik gemaakt is van originele onderdelen. In deze gevallen verliest u dus uw product-/fabrieksgarantie. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. 

Wij gebruiken originele onderdelen en voeren alle reparaties vakkundig uit.  

 

-         Onze onderdelen zijn 100% origineel en dragen een kwaliteitskeurmerk.

-         Wij hanteren één prijs en géén lokprijzen

-         Wij geven geen keus tussen imitatie of origineel, al onze onderdelen zijn namelijk gewoonweg origineel

-         Wij geven standaard 4 maanden garantie

 

Ons advies aan de klant is dan ook om niet verleid te worden, maar goed na te gaan wat u voor uw geld krijgt. Maak bij elke keuze een afwegende en bewuste beslissing en laat ons uw product repareren met originele onderdelen en garantie. Mocht u eerlijk en vrijblijven advies willen, kunt u gerust contact met ons opnemen. 

Reparatie met originele onderdelen!