top of page

WIJ ZIJN ALLROUND

BudgetFix is uw allround IT- en reparatiebedrijf met
ruim 12 jaar ervaring.

Wij repareren uw kapotte iPhone, iPadMacBook, iMac, Samsung toestellaptop en game console. Daarnaast optimaliseren wij uw bestaande website, bouwen nieuwe websites en ontwerpen logo's voor uw bedrijf.

ONZE WERKERVARING

Snelle en efficiënte

manier van werken

Met onze jarenlange ervaring in de reparatie branche kunnen wij u als klant, zowel particulier als zakelijk, de beste service bieden op het gebied van reparatie van defecte producten. 

 

Vanwege onze vele werkervaring kunnen wij u ook verzekeren van de professionaliteit en nauwkeurigheid van onze werkwijze.

 

Wij werken zowel voor bedrijven, particulieren, verzekeringsmaatschappijen en andere reparatiebedrijven.

jonge zakenman

Mogelijkheden

De mogelijkheden zijn bij ons bijna eindeloos. Wij zijn gespecialiseerd in bijna elke IT- en reparatiedienst. Niets is ons te gek. 

 

U kunt voor elke reparatie bij ons terecht en misschien wel het belangrijkste, voor efficiënte prijzen en snelle werkwijze. Ook rekenenen wij geen onderzoekskosten, wat het langsbrengen van de reparatie tot de categorie "u kunt het altijd gratis laten onderzoeken" behoort.

Ook wanneer u op zoek bent naar een bedrijf die uw oude website een nieuw leven in kan blazen, de website ook mobielvriendelijk kan maken of als u een nieuwe website wilt, kunt u bij ons terecht. 

Skills

Zoals hierboven reeds genoemd, kunnen wij (bijna) alle elektronisch defecte producten voor u repareren. 

Van het repareren uw laptop omdat deze geinfecteerd is met een virus tot het vervangen van het scherm van uw Apple iPhone. Van het APK keuren van uw laptop tot het vervangen van de DVD lezer van uw Playstation.

Mac Desktop
bottom of page