top of page
  • Foto van schrijverBudgetFix

Apple Event 2018


Vandaag is het zover. Op 12 september 2018, 19.00 uur Nederlandse tijd vindt het Apple event 2018 plaats. Vandaag zal Apple zijn nieuwste iPhones en andere producten presenteren. Natuurlijk willen we allemaal live meekijken. Apple maakt dit allemaal mogelijk door middel van een livestream. Hieronder lees je alles over de Apple Keynote livestream.

Volgens geruchten zal Apple dit jaar ook nieuwe producten presenteren. Zo zou er een nieuwe Apple Watch komen, met een geheel nieuw ontwerp en verbeterde functies. Ook komen er nieuwe iMac's en een goedkopere Macbook die de Macbook Air zal vervangen. Daarnaast worden ook nieuwe iPad Pro's getoond met een scherm van 11 en 12.9 inch. Naar verwachting worden ook de data van de nieuwe Apple software bekendgemaakt, namelijk iOS 12, macOS Mojave en watOS5.

iPhone Het meest interessante zijn natuurlijk de iPhones. Het schijnt dat Apple dit jaar niet één, maar drie iPhones aan zal kondigen. Het zou gaan om twee nieuwe opvolgers van de iPhone X en een goedkope(re) variant. Volgens geruchten zal de nieuwe iPhone de naam iPhone Xs en de iPhone Xs Max dragen, met beide een OLED-scherm en drie cameralenzen. De derde goedkopere variant krijgt waarschijnlijk geen OLED-scherm maar een klassiek LCD-scherm. Dit toestel krijgt een schermdiagonaal van 6.1 inch en heeft iets dikkere randen dan de andere twee telefoons.

Tot slot verschijnen de iPhones wellicht in drie nieuwe kleuren, namelijk blauw, rood en oranje.

Livestream Wil je niets missen van de onthullingen? Via de website van Apple kun je de livestream volgen op 12 september om 19.00 uur Nederlandse tijd.

Hulp of advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn op werkdagen telefonisch en per mail bereikbaar tussen 09.00 en 20.00 uur.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page