top of page
  • Foto van schrijverBudgetFix

Welke iPhone past beter bij mij?


Is je iPhone aan vervanging toe en weet je niet welke iPhone je moet nemen als je volgende telefoon? Dat is volledig begrijpelijk. Apple heeft een breed assortiment aan iPhones, maar dat maakt de keuze van je volgende telefoon niet gelijk gemakkelijker. Neem je de nieuwste iPhone 11 (pro), de iPhone 8, iPhone X of de iPhone SE? Wij leggen uit waar je op moet letten bij de keuze van je volgende iPhone.

Prestaties en gebruik

De eerste vraag die je jezelf moet stellen is waar je de telefoon voor gaat gebruiken en wat de telefoon moet kunnen. Hecht je veel waarde aan een snelle telefoon, met de beste prestaties, dan kun je het beste kiezen voor de nieuwste iPhone 11, iPhone 11 Pro of iPhone 11 Pro Max. Deze telefoons hebben de nieuwste Apple technologie, zijn snel en hebben een groot scherm. Wil je wel een groot scherm, maar niet per se de allernieuwste telefoon, dan is de iPhone X ook een hele goede optie. De iPhone 7, iPhone 8 en de iPhone SE zijn hele goede alternatieven. De werking is meer dan goed en de telefoons kunnen nog jaren mee.  

Camera

De camera is ook een van de belangrijkste punten bij de afweging van een nieuwe iPhone. Het klopt inderdaad dat de nieuwste telefoons de beste camera's hebben, maar daar betaal je uiteraard ook voor. Wil je spetterende foto's maken, waarbij foto's in het donker of in het bos ook met de perfecte lichtval genomen worden, ga dan voor de iPhone 11 Pro of iPhone 11 Pro Max. Deze telefoons hebben drie camera's met een mooie groothoeklens. Geef je niet veel om 'de perfecte foto', dan zijn de iPhone 7, iPhone 8, iPhone X en de iPhone SE hele mooie toestellen met ook zeer goede camera's. 

Budget

Misschien wel het belangrijkste is het bedrag dat je aan je nieuwe iPhone wilt uitgeven. Hoe nieuwer het toestel, des te hoger de aanschafprijs. En koop je een nieuwe, een refurbished of een nieuwe? Maakt het budget niet uit, dan kom je al gauw uit bij de iPhone 11 of de iPhone 11 Pro. Vind je de prijs-kwaliteit-verhouding belangrijk, dan zijn iPhone X en de iPhone 8 een hele goede optie. 

Het is een samenwerking van de bovenstaande drie onderdelen die bepalen welke iPhone het beste bij je past. 

Hulp of advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn op werkdagen telefonisch en per mail bereikbaar tussen 09.00 en 20.00 uur.

14 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page