top of page
  • Foto van schrijverBudgetFix

12 september Apple-event


Apple heeft de media een uitnodiging gestuurd voor een presentatie op 12 september bij "Apple-thuis". De tijd is 10 uur ’s ochtends, de locatie is het Steve Jobs Theater, het auditorium op de nieuwe campus in Cupertino in Silicon Valley. Deze zaal met ongeveer duizend zitplaatsen ligt op Apple Park, maar buiten het ringvormige Apple hoofdkantoor.

De datum van 12 september is medio augustus al gelekt. Het staat al vast dat Apple meerdere iPhones gaat presenteren, waaronder de iPhone 8. Met dit toestel wil Apple zich vooral ook gaan richten de zakelijke markt. We rekenen ook op een Apple TV met 4K en Apple Watch met 4G.

Apple zal ook samen met developers vooruitblikken op de lancering van iOS 11, waarin medische sensoren en virtual reality een prominente rol krijgen.

Hulp of advies nodig? Wij staan voor u klaar. Neem gerust contact met ons op. Wij zijn op werkdagen telefonisch en per mail bereikbaar tussen 09.00 en 20.00 uur

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page