top of page
  • Foto van schrijverBudgetFix

Playstation 5 eindelijk onthuld


De PS4 is sinds 29 november 2013 verkrijgbaar in Europa. Het heeft dus maar liefst 7 jaar geduurd, maar Sony heeft eindelijk het design van de Playstation 5 onthuld. Zowel de gameconsole als de controller hebben een flinke metamorfose gehad. In deze blog bespreken we de meest opvallende dingen van de nieuwe PS5.

Design

Zoals verwacht, heeft Sony bij het ontwerp van de nieuwe PS5 voornamelijk de kleur wit gebruikt met stevige zwarte accenten. Dit is zowel voor de gameconsole, de controller en de andere accessoires.

Het design ziet er erg futuristisch uit en heeft veel weg van een Alienware-achtige vorm.

Digital Edition

Sony heeft het erg goed geheim weten te houden dat er twee varianten van de PS5 uit zouden komen. Er komt dus, naast de gewone PS5, ook een PS5 Digital Edition. De Digital Edition zal geen Bluray-drive hebben, wat dus wil zeggen dat op deze gameconsole enkel online-spellen kunnen worden gespeeld. Verder zijn de specificaties van de Digital Edition hetzelfde als van de gewone PS5, waarop je zowel online als offline spellen kunt spelen.

De controllers van de beide game consoles zijn ook hetzelfde.

Op de afbeelding hieronder zie je de gewone PS5 links en de PS5 Digital Edition rechts.

Releasedatum

De verwachting is dat de PS5 rond de feestdagen zal worden gelanceerd. Je hebt dus nog even om te sparen. Maar je weet dus wel wat er onder de kerstboom zal liggen in december.

Hulp of advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn op werkdagen telefonisch en per mail bereikbaar tussen 09.00 en 20.00 uur.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page