top of page
  • Foto van schrijverBudgetFix

Kerst cadeau tips


Sinterklaas is achter de rug en kerst staat weer bijna voor de deur. Weet je ook niet wat je je vriend(in) kunt geven? Wij geven in deze blog enkele leuke en grappige tech-cadeau tips.

#1. Pet-selfie

Heb je in je vriendenkring iemand die gek is op selfies en op dieren, dan is dit hét cadeau voor diegene. De Pet-selfie is een clip die je bevestigd op je telefoon waarin je de favoriete bal van je hond in kan klemmen. Op deze manier kijkt je hond naar de camera waardoor je de perfecte selfie samen kunt maken. Het idee is super leuk en dat voor maar €19,33 inclusief verzendkosten.

Hier te bestellen.

#2. Money maze

Zo weet je zeker dat je centjes veilig zijn. Het geld komt namelijk pas vrij wanneer de puzzel is opgelost. Niet alleen leuk om je eigen geld in op te bergen, maar ook om cadeau te doen of iemand te plagen. Ook leuk om iemand bezig te houden tijdens het gourmetten met kerst. Wat dacht je ervan dat je je broertje of buurjongen een klusje voor je laat opknappen voor €5,-? Prima, maar dan wel ook nog even de puzzel oplossen.

Hier te bestellen voor €14,95.

#3. Smartphone projector 2.0

De Luckie Smartphone Projector 2.0 projecteert video's vanaf je smartphone op de muur tot acht keer zo groot! Hij werkt niet zoals een echte beamer, maar dit grappige hebbeding komt zeker van pas bij het showen van je vakantievideo's en -foto's. Popcorn erbij en gaan...

Hier te bestellen voor €26,95

Hulp of advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn op werkdagen telefonisch en per mail bereikbaar tussen 09.00 en 20.00 uur.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page