top of page
  • Foto van schrijverBudgetFix

Waar moet een goede website aan voldoen?


Het (laten) bouwen van een website is niet zo eenvoudig als het soms lijkt. Het is belangrijk dat een website goed wordt ontworpen, zodat bezoekers omgezet worden naar daadwerkelijke klanten. Een website moet meer zijn dan een mooi visitekaartje. Het moet ook daadwerkelijk meer omzet opleveren. Wij geven 5 tips waar een goede website aan moet voldoen.


1. Doel stellen

Een website is zoals gezegd meer dan een mooi visitekaartje. Je moet je afvragen wat het doel is van jouw website en wat je ermee wil uitstralen. Waarschijnlijk wil je meer klanten binnenhalen. Ga bij jezelf na wat potentiële klanten willen weten en waar ze naar op zoek zijn op je website. Zorg er bijvoorbeeld voor dat ze makkelijk contact op kunnen nemen.


2. Goede hosting

Het hebben van een goede hosting is de basis van je website. Ga dus op zoek naar een professionele hosting partij. Denk aan partijen als Hostnet en Mijndomein.

3. Responsiviteit

Een groot deel van internetgebruikers is mobiel, daarom moet je website ook gebruiksvriendelijk en mooi uitzien voor mobiele apparaten. Zorg dus altijd voor een responsive webdesign. Dus dat de website zich aanpast aan het scherm van een mobiele apparaat.

4. Sterke teksten

Bezoekers op je website willen nuttige teksten die hun relevante informatie bieden. Beschrijf dus duidelijk de meerwaarde van je bedrijf en jouw diensten. De standaard teksten als “welkom op onze website” kun je beter weglaten. Het schrijven van goede teksten is trouwens ook goed voor de prestatie van je website in zoekmachines.

5. Kies voor een webdesigner

Het zelf bouwen van een website is niet moeilijk. Het zelf bouwen van een goede website die scoort in Google is echter specialistisch werk. Kies daarom altijd voor een professionele webdesigner die voor jou een website bouwt die meer klanten oplevert.


Hulp of advies nodig met een nieuwe of bestaande website? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn op werkdagen telefonisch en per mail bereikbaar tussen 09.00 en 20.00 uur.

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page