top of page
  • Foto van schrijverBudgetFix

Samsung legt naam ‘Galaxy Note Edge’ vast

Samsung heeft onlangs de naam 'Note Edge' laten vastleggen. En omdat het bedrijf ook flexibele schermen maakt is de link naar een grote Galaxy met een scherm die tot over de rand gevouwen snel gemaakt.

Samsung zit met een probleem in haar maag. Ze maken al enige tijd flexibele schermen maar echt een goede toepassing ervoor hebben ze nog niet gevonden. Ze zijn al wel enige tijd aan het experimenteren met bepaalde vormgevingen maar een killer-toepassing lijkt nog niet gevonden te zijn. Of misschien toch wel want een toestel met de naam Note Edge lijkt er aan te komen.

We zullen onze fantasie moeten gebruiken hoe deze Note eruit komt te zien want naast de naam is er nog geen informatie. Overigens wordt er al langer gesproken over een Galaxy Note met een flexibel scherm. De Note 4 zou er wellicht mee uitkomen. Mogelijk kiest Samsung nu dus toch voor een aparte serie. Mogelijk is het scherm op de Note Edge tot over de rand gevouwen waarbij het rand-gedeelte bijvoorbeeld louter notificaties zou kunnen weergeven.

Bron: uspto.gov, Nieuwmobiel.nl

2 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page