top of page
  • Foto van schrijverBudgetFix

Apple kondigt goedkopere iPhone aan?


Volgens geruchten zou Apple de nieuwe iPhone op 31 maart willen presenteren en op 3 april willen uitbrengen. Dat meldt een Duitse Apple-fansite. Eerder gingen al geruchten dat de presentatie van de volgende iPhone in maart zou plaatsvinden. Rond dit evenement zal naar alle waarschijnlijkheid ook de nieuwe iOS 13.4 worden geïntroduceerd met nieuwe functionaliteiten.

Het zou bij presentatie van Apple waarschijnlijk gaan om een vernieuwde versie van de iPhone 8 met een verbeterde camera en een snellere Apple-chip. Maar welke naam zal deze nieuwe iPhone krijgen? Volgens geruchten zal het gaan om iPhone 9 of de iPhone SE 2. De prijs van het toestel zal omgerekend liggen rond de €350,-.

Het toestel zal mogelijk exact lijken om de iPhone 8, met een scherm van 4.7 inch en een enkele camera. Zou de homeknop ook terugkomen of houdt Apple het nieuwe design met een (bijna) volledig scherm aan? Wij houden jullie op de hoogte.

Hulp of advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn op werkdagen telefonisch en per mail bereikbaar tussen 09.00 en 20.00 uur.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page