top of page
  • Foto van schrijverBudgetFix

iOS 8 Beta 4

Apple heeft onlangs iOS 8 beta 4 en OS X Yosemite Developer Preview 4 vrijgegeven voor ontwikkelaars.

In iOS 8 heeft Apple zijn subtiele verbeteringen doorgevoerd. Zo heeft ‘Achtergrond’ z’n eigen menu-item gekregen binnen de instellingen-app en kun je onder ‘Beeldscherm en helderheid’ nu ook de tekstgrootte aanpassen, zonder te hoeven zoeken bij ‘Toegankelijkheid’.

Ook vinden we in iOS 8 een nieuwe Tips-app die je bij de hand neemt bijvoorbeeld bij het nemen van foto’s, het instellen van notificaties of het toespreken van Siri. En als we het dan toch over Siri hebben, Siri spreekt nog steeds geen Nederlands.

Op de iPad heeft Control Center een opfrisbeurt gekregen, waarbij de knoppen duidelijker zichtbaar zijn.

4 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page