top of page
  • Foto van schrijverBudgetFix

Samsung plaagt iPhone-gebruikers

Samsung noemde onlangs iPhone-gebruikers “muurknuffelaars”. Reden hiervoor was vanwege de kleine batterij en iPhone-gebruikers daarom vaak in de buurt van een stopcontact zitten, bijvoorbeeld op een vliegveld. Hier speelt Samsung nu leuk op in.

De batterij van de iPhone is 1.558 mAh groot. De Galaxy S5 telt een exemplaar van 2800 mAh. Gevolg is dat je aanzienlijk langer met je toestel kunt. Veel iPhone-gebruikers klagen dan ook dat ze de dag niet rond kunnen komen met een volle lading. Tussentijds bijladen is dan het advies

Wie recentelijk op een luchthaven is geweest ziet dan ook vooral iPhone-gebruikers rondom de stopcontacten zitten. Dat valt ook Samsung op en die gebruikt nu precies die plek om reclame te maken voor haar veel grotere S5-batterij. De reclame-uitingen zijn met name terug te vinden in vliegvelden in de VS.

1 weergave

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page