top of page
  • Foto van schrijverBudgetFix

Samsung Note 7 krijgt een 6 inch scherm


Tot dusver leek het er op dat de Galaxy Note 7 een scherm van 5.8 inch zou gaan hebben. Nieuwe gelekte informatie suggereert nu dat het toestel een 6 inch scherm zou kunnen krijgen.

De geruchtenmachine rond de Samsung Galaxy Note 7 draait op volle toeren. Zo wordt er gespeculeerd over de aanwezigheid van een irisscanner in het toestel, wat eigenlijk rechtstreeks uit een spionagefilm komt. Ook zijn er aanwijzingen dat er zowel een versie met een vlak scherm als een versie met een gebogen scherm komt. Daarnaast staat ook ter discussie met welke versie van Android het toestel uitgebracht zal worden.

Om de caroussel nog wat meer aan het draaien te krijgen is er een nieuw gerucht over het toestel. In alle voorgaande lekken met betrekking tot de specificaties werd er gesproken over een scherm met een diagonaal van 5,8 inch. Nu blijkt uit informatie van een Indiase importautoriteit dat er een Samsung Galaxy Note 7 met een scherm van 6 inch is gemeld. De vermelding van dit toestel is de enige aanwijzing voor dit gerucht en het zou ook om verkeerd ingevoerde gegevens kunnen gaan. We weten dus niet zeker of dit het ook gaat worden.

Een ander gerucht betreft de officiële aankondigingsdatum van het toestel. De meeste bronnen houden het er op dat Samsung op 2 augustus wereldkundig zal maken hoe het toestel daadwerkelijk in elkaar zal steken. Alle geruchten worden dan hopelijk de wereld uit geholpen door Samsung zelf. Wat we met zekerheid kunnen zeggen is dat het toestel een phablet zal zijn en dat er erg naar het toestel wordt uitgekeken.

Brond: GSMarena

9 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page