top of page
  • Foto van schrijverBudgetFix

Apple presenteert rode iPhone 7 (Plus)


Apple presenteert haar laatste vlaggenschip, iPhone 7 en 7 Plus, in een knalrode kleur. Deze kleur is vanaf vrijdag 24 maart verkrijgbaar. De nieuwe kleur van de telefoons werd maandag 21 maart aangekondigd. Tot nu toe waren de telefoons alleen verkrijgbaar in gitzwart, jetblack, space gray, goud en roségoud.

Deze special edition iPhones zijn een onderdeel van het (PRODUCT)RED-initiatief. Dat houdt in dat een deel van de opbrengst van deze toestellen naar het Global Fund to Fight AIDS gaat. De rode varianten zijn alleen verkrijgbaar met 128GB of 256GB opslagcapaciteit. Helemaal rood zijn de telefoons niet. De toestellen hebben een witte voorkant/scherm.

22 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page