top of page
  • Foto van schrijverBudgetFix

Niet storen functie Facebook


In zijn streven nepnieuws en haatberichten te elimineren, heeft Facebook een nieuwe functie geïntroduceerd waarmee Facebook-gebruikers berichten van anderen even op stil kunnen zetten. Dit is de zogenoemde snooze-functie.

Het bannen van nepnieuws en het tegengaan van smartphoneverslaving zijn op moment twee grote focuspunten van Facebook. Om zijn gebruikers te helpen dit te kunnen realiseren, heeft Facebook de nieuwe 'niet-storen functie' ontworpen. Hiermee kan de gebruiker ervoor zorgen dat hij 30 dagen geen berichten krijgt van een andere gebruiker. Dit kan handig zijn als je het gevoel hebt overladen te worden met berichten.

Hoe te gebruiken?

Wil je een bericht van een bepaalde gebruiker snoozen, dan kun je als volgt te werk gaan:

1. zoek het bericht op van de gebruiker die je wilt snoozen

2. klik rechtsboven op de 3 puntjes

3. klik op "30 dagen lang snoozen"

Je zult merken dat je 30 dagen lang geen berichten meer zult zien van de betreffende gebruiker.

Hulp of advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn op werkdagen telefonisch en per mail bereikbaar tussen 09.00 en 20.00 uur.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page