top of page
  • Foto van schrijverBudgetFix

Zo achterhaal je de onbekende beller


Je wordt gebeld door een nummer die je niet kent en je heb niet opgenomen. Toch wil je weten wie gebeld heeft. Een oplichter of een bedrijf die je een energiecontract wilde aansmeren? Of gewoon iemand die een nieuw nummer heeft. Hieronder paar goede tips om de beller te achterhalen.


Google is je vriend Voer het nummer eens in Google en vaak komt de beller tevoorschijn. Dit is vooral het geval als de beller een bedrijf was. Ook de website www.wieheeftgebeld.nl is een goede tool om het nummer te checken. Op deze website staan ook de ervaringen van gebruikers over het nummer.


WhatsApp Voeg het nummer eens toe aan je contacten en kijk of het nummer WhatsApp gebruikt. Zo ja, dan kun je vaak een foto zien en misschien ook de naam van de gebruiker en meer informatie. Zo kun je in sommige gevallen de beller achterhalen.


Beller ID Gebruik je een Android telefoon? Dan kun je de optie ‘beller-id’ aanzetten. Hierbij vergelijkt Google het bellende nummer met alle bedrijfsprofielen die bij Google geregistreerd staan. Zo zie je vaak welk bedrijf je probeert te bellen.

Gebruik je een iPhone? Dan kun je dit doen door een aparte app, zoals Truecaller.

Bij een iPhone kun je onbekende bellers ook automatisch laten blokkeren.


Hulp of advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn op werkdagen telefonisch en per mail bereikbaar tussen 09.00 en 20.00 uur.


Recente blogposts

Alles weergeven

댓글


bottom of page