top of page
  • Foto van schrijverBudgetFix

iPhone 8 in 2 uitvoeringen


iPhone 8

Mogelijk verschijnen er twee uitvoeringen van de iPhone 8 op de markt. Een stuk code onthult tevens de mogelijkheid dat Apple's vlaggenschip 4K-video's met 60 beelden per seconde gaat vastleggen.

Iedereen kijkt uit naar september, de maand waarin naar verluidt de iPhone 8 wordt gepresenteerd. Tot nu toe werd aangenomen dat het om één uitvoering van de iPhone 8 ging en twee iPhone 7s-toestellen. Een artikel uit de Zuid-Koreaanse krant ETNews lijkt nu te verwijzen naar twee uitvoeringen van de iPhone 8. Samsung Display's A3-fabriek voor OLED-beeldschermen gaat volgens de krant eind deze maand twee verschillende OLED-panelen voor Apple produceren.

Daarbij kunnen naar verluidt maximaal 124 miljoen 6 inch-beeldschermen en 130 miljoen 5,8 inch-panelen per jaar worden gefabriceerd. Hoewel de informatie niet direct van Samsung of Apple vandaan komt, schrijft ETNews toch over de productie van twee panelen. Apple zou vervolgens daadwerkelijk 60 procent van de geproduceerde beeldschermen gebruiken voor zijn smartphones. Dat komt meer op 75 miljoen 6 inch-panelen en 79 miljoen 5,8 inch-beeldschermen. Naar verwachting is de vraag naar de iPhone 8 erg groot. Of Apple aan deze vraag kan voldoen, blijft onduidelijk.

4K video

4K-video

Er zijn al een aantal smartphones die video op 4K-formaat vastleggen. Ook goedkopere smartphones zoals de Moto G5 Plus zijn hiertoe in staat. Het lijkt er echter op dat Apple de lat wat hoger gaat leggen en de iPhone 8 straks 4K-video's kan schieten met 60 beelden per seconde. Zo blijkt uit een stuk code van Apple dat door ihelpbr is gepubliceerd. Mogelijk gaat ook de frontcamera 4K-videobeelden schieten met 60 fps. Deze kans lijkt echter klein. Apple lijkt zijn consumenten niet meteen van alle allernieuwste nieuwste snufjes te willen voorzien.

Hulp of advies nodig? Wij staan voor u klaar. Neem gerust contact met ons op. Wij zijn op werkdagen telefonisch en per bereikbaar tussen 09.00 en 20.00 uur.

Bron: gsminfo

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page