top of page
  • Foto van schrijverBudgetFix

iPhone X of 8: 2 tips


Apple iPhone X

Het is nu precies 10 dagen geleden dat de nieuwe lijn iPhones werden gepresenteerd door Apple. Een nieuw design bij de iPhone X en een vernieuwd design voor de iPhone 8 (plus). Er zijn reeds vele providers die pre-order abonnementen aanbieden met deze toestellen. Is het aan te raden om direct afscheid te nemen van je oude iPhone en een nieuwe aan te schaffen? Wij zetten enkele zaken op een rijtje om je te helpen bij je beslissing.

Voordat je overgaat tot het nemen van een nieuw abonnement met de nieuwe iPhone X of 8 (plus), is het verstandig om de volgende 2 zaken in overweging te nemen.

#1. Abonnement vs. prepaid Zoals misschien opgevallen zijn de ‘vanaf’-prijzen van de iPhone X of 8 (plus) erg hoog. Hierbij dien je de overweging te maken of je een abonnement neemt met een telefoon of dat je een sim-only abonnement neemt en het toestel los aanschaft. Houd hierbij rekening met de nieuwe BKR-registratie als je een toestel neemt bij je abonnement en geen bijbetaling wilt doen. In onze eerdere blog maken wij dit duidelijker.

#2. Je huidige telefoon Voordat je overgaat op een nieuwe iPhone, moet je eerst kijken welke telefoon je nu hebt. Want laten we eerlijk zijn, de iPhone X of 8 (plus) zijn wel mooie telefoons, maar of ze nu echt veel beter zijn dan je huidige telefoon? Heb je een iPhone 7, 6s of een 6, dan kan je huidige telefoon nog prima mee. De nieuw iPhone X of 8 (plus) is buitenom het scherm en het draadloos opladen niet echt 'veel' beter dan je huidige iPhone 7, 6s of 6. Uiteraard heeft Apple zijn best gedaan om weer iets bijzonders op de markt te brengen en dit is ook wel gelukt met de nieuwe iPhones, maar wil dit zeggen dat je oude iPhone direct weg moet...Nee!

Echter heb je een iPhone 4, 4s, 5 of 5c dan is het een mooie overstap om direct de nieuwe iPhone X of 8 (plus) te nemen. Dit aangezien de hiervoor genoemde iPhones geen iOS 11 ondersteunen. Het zou jammer zijn om de nieuwe functies van dit nieuwe besturingssysteem te missen. iPhone 5s zal iOS 11 wel ondersteunen, echter volgens geruchten wordt het toestel erg traag en gaat de accu erg snel leeg.

Hulp of advies nodig? Wij staan voor u klaar. Neem gerust contact met ons op. Wij zijn op werkdagen telefonisch en per mail bereikbaar tussen 09.00 en 20.00 uur.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page