top of page
  • Foto van schrijverBudgetFix

iPhone zonder oplaadpoort?


Apple zou serieus overwegen om de nieuwe iPhones uit te brengen zonder oplaadpoort. Volgens Apple draagt dit bij aan het zo waterdicht mogelijk maken van de toestellen. Nu vraag je je af hoe je je iPhone dan moet opladen en muziek moet luisteren nu er geen aansluiting meer is voor de oplader en oordoppen...

Volgens geruchten wil Apple af van de oplaadaansluiting van de iPhones. Eerst heeft Apple vanaf de iPhone 7, afscheid genomen van de aux-aansluiting voor de oordoppen en nu ook de oplaadpoort?

De belangrijkste vraag is nu hoe je je telefoon dan moet opladen en waar je je oordoppen moet inpluggen om muziek te kunnen luisteren? Daar heeft Apple de Apple wireless charging pad voor, ook wel de Air power genoemd. Hiermee zou je je telefoon draadloos op kunnen laden. De nieuwe Air powers zullen volgens Apple ook Fast charging ondersteunen, waardoor een oplaadkabel dus overbodig wordt.

En de muziek dan? Door middel van de Wireless earpods (de draadloze Apple oordoppen), heb je ook geen kabel nodig voor je oordoppen. Bovendien ondersteunen veel apparaten tegenwoordig Bleutooth, dus zou je je muziek in de auto of thuis kunnen streamen via de bluetooth boxen. Verkoopstunt of innovatie? Wat vind jij?

Hulp of advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn op werkdagen telefonisch en per mail bereikbaar tussen 09.00 en 20.00 uur.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page