top of page
  • Foto van schrijverBudgetFix

Samsung Fold uitgesteld


Samsung stelt de lancering van zijn opvouwbare telefoon voor een onbepaalde tijd uit in verband met problemen met het scherm. Dit laat Samsung weten in een statement op de site van CNBC. Samsung wil de komende weken een nieuwe lanceerdatum bekendmaken. Dit betekent dat de Samsung Galaxy Fold dus niet vanaf 3 mei in de Nederlandse winkels verkrijgbaar zal zijn.

Opvouwbaar scherm

Deze actie van Samsung is het gevolg van schermproblemen bij verschillende testers en journalisten. Het scherm van de telefoon ging binnen paar dagen kapot als gevolg van het verwijderen van de folie op het scherm die lijkt om een beschermlaag. Ook kwamen er barst in het scherm als gevolg van een fout in de vouw of het scharnier van het toestel.

Alleen Samsung?

Samsung is niet de enige die een opvouwbare telefoons op de markt wil zetten. Ook Huawei heeft aangegeven een Huawei Mate X, later in 2019, op de markt te willen brengen met een opvouwbaar scherm.

Hulp of advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn op werkdagen telefonisch en per mail bereikbaar tussen 09.00 en 20.00 uur.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page