top of page
  • Foto van schrijverBudgetFix

HD foto's iPhone 6 onderdelen

Als de geruchten kloppen dan kondigt Apple op 9 september de iPhone 6 aan. Hoog tijd dus om te beginnen met het maken ervan. Onderdelen duiken nu en masse op en deze foto's zij daar het bewijs van.

De foto's die we nu binnen hebben laten het frontpaneel zien, de powerknop en de sluimerknop. Op zich zijn de onderdelen eerder al wel eens gespot maar nog niet in een dergelijk hoge resolutie. Onduidelijk is nog of het om echte officiële iPhone-onderdelen gaat. Duidelijk is wel dat de bron al eerder met geloofwaardige foto's kwam.

Ondanks dat de iPhone 6 volgens de verwachtingen volgende maand aangekondigd zal worden en ook uitkomt lijkt het bedrijf nog niet begonnen te zijn met de massaproductie ervan. Het bedrijf zou in de laatste stadia zijn van het testproces. Dat is althans wat Chinese media beweren.

9 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page